Database problemenDatabase problems

Tijdens het onderhouden van mijn sites heb ik per ongeluk een verkeerde database gewist. Hierdoor ben ik de laatste post en de comments daarop verloren. Ik heb gelukkig een plugin die elke week een backup maakt. Ik ben dus alles na vrijdag middernacht kwijt. Ik hoop vanmiddag de laatste posts opnieuw te plaatsen!!En vanaf nu maak ik elke dag een backup ipv wekelijks!

Update:

Blijkbaar werkt het nog niet goed. Er wordt aan gewerkt.

Update 2:

Na contact met mijndomein.nl heb ik net bevestiging dat zij een backup kunnen terugzetten. Als het goed is, is alles morgen weer in orde!!

During maintenance on my sites, I accidentally deleted the wrong database! Luckily I have a backup plugin running which makes a backup every friday night. This means that I lost all posts and comments I put up  since then.

From now on I’ll make daily backups!

Update:

Apparantly things are not working the way they are supposed to. Working on it

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply